За нас

Предмет на дейност

Транспортна фирма „Интеркарс.Бг“ ЕООД се занимава вече повече от 20 години с международни и вътрешни туристически превози на пътници. Разполагаме с лиценз № 0010 на Европейската Общност за превоз на пътници и отдаваме автобуси под наем. Всички наши превозни средства са лицензирани и категоризирани според интернационалната туристическа класификация – IRU – The International Road Transport Union.

Високо ниво на предлаганите услуги

Търсите сигурност в транспортните услуги? Интеркарс БГ Ви дава всичко, от което имате нужда. Гаражната ни база, съчетана с опитния екип от професионалисти – шофьори и механици – гарантира високото ниво на предлаганите от нас услуги. Автобусите ни са модерни и надеждни, а хигиената и техническата им изправност са безупречни.

Ведри и усмихнати шофьори

Грижим се не само за Вашата сигурност и комфорт, но и за доброто Ви настроение. Шофьорите ни са ведри и усмихнати и в тяхната компания пътуването Ви преминава неусетно.

Оборудване и удобства

За да не Ви липсва нищо, автобусите ни са оборудвани с тоалетна, мини-бар, зареден с безалкохолни напитки и бира, минерална вода, машини за кафе и чай, телевизори, ДВД с актуални филми и интернационална музика.

Комфортно и безаварийно пътуване

Осигуряваме Ви едно комфортно и безаварийно пътуване. Вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто и го осигуряваме чрез нашите специализирани транспортни услуги.

Оставяме пътниците доволни и те се превръщат в наши редовни клиенти!

Защо да изберете Интеркарс БГ?

Най-доброто съотношение цена–качество

Традиции в качеството на обслужване

Гарантирана сигурност на услугата

Интеркарс.БГ през годините

Как преминаха последните 23 години

1993

От 1993 г. транспортна фирма „Интеркарс.Бг“ ЕООД извършва международни и вътрешни туристически превози на пътници. Фирмата притежава лиценз № 0010 на Европейската Общност за превоз на пътници и отдава автобуси под наем.

1994

Снимка от екскурзия до Холандия, 1994 г.

1996

Автобусите на „Интеркарс.Бг“ пред храм-паметник „Св. Александър Невски“, обслужващи чуждестранни туристи през 1996 г.